Classics & Customs

AUTHENTIEK EN ONBERISPELIJK

Als klant van BOAR Classics heeft u hoge verwachtingen op het gebied van kwaliteit. U wilt dat uw voertuig na restauratie in perfecte staat verkeert. Om deze verwachting waar te kunnen maken, wordt uitsluitend planmatig gewerkt met hoogwaardige materialen en technieken.

GRONDIG EN TRANSPARANT

Elk project start met een gedetailleerde uitwerking van de kaders, waarbij een goed beeld ontstaat van het beoogde eindresultaat. Omdat tijdens de restauratie van een oldtimer gaandeweg onvoorziene problemen kunnen ontstaan, moet in de uitvoering van een project altijd ruimte blijven voor een koerswijziging, maar pas nadat nogmaals goed uiteengezet is wat de wijzigingen in detail inhouden en betekenen voor de rest van het project.

GEGARANDEERDE KWALITEIT

Om controle te houden op de kwaliteit, toetsen we uitgevoerde werkzaamheden voortdurend aan de kaders die voor het project zijn opgesteld. Ook zorgen we dat u gedurende het proces op de hoogte blijft van de status van het project. Uiteraard wordt elk project voorzien van een gedetailleerde verslaglegging in tekst en beeld, inclusief een taxatierapport van een onafhankelijk taxateur.

PERSOONLIJK EN BETROKKEN

Bij BOAR Classics vinden wij het belangrijk dat u zich welkom voelt. Dat is – naast de kwaliteit van het uitgevoerde werk – essentieel voor de beleving van kwaliteit en daarmee dus ook uw tevredenheid over het eindresultaat. Onze werkwijze en onze grote mate van betrokkenheid bij u en uw project maken volgens ons het verschil tussen ‘een klant voor even’ en ‘een klant voor het leven’.

Kijk hieronder voor een compleet overzicht van onze vorige projecten.